Asigurări Auto

Protecție de Încredere pentru Călătorii în Siguranță

În lumea aglomerată a traficului, asigurarea mașinii dumneavoastră devine o necesitate imperioasă.

Cu serviciul nostru de Asigurări Auto, vă punem la dispoziție protecție de încredere pentru autoturismul dvs., astfel încât să puteți călători în siguranță, fără griji.

Indiferent de imprevizibilul drumului, suntem aici să vă oferim acoperirea necesară pentru a vă proteja investiția și pentru a vă oferi liniștea deplină pe care o merită fiecare călătorie.

Dacă sunteți în căutarea unei asigurări auto, nu ezitați să ne contactați completând formularul.

Completează formularul și te vom contacta în cel mai scurt timp.

Tipuri de Asigurări Auto Disponibile

Indiferent de tipul de asigurare dorit, de la RCA la CASCO și asigurări de sănătate pentru șoferi și pasageri, suntem aici pentru a vă oferi soluții personalizate, adaptate nevoilor și bugetului dvs.

RCA (Răspundere Civilă Auto)

Asigurare obligatorie de bază, care protejează posesorul de vehicul de eventualele daune materiale sau prejudicii cauzate terților în cazul unui accident.

Asigurare de Sănătate

Asigurarea medicală pentru șofer și pasageri, în cazul unor accidente rutiere, asigurând asistența medicală și tratamentul necesar.

CASCO (Asigurare Auto de Risc)

Oferă o protecție completă pentru autoturism, acoperind pagubele materiale suferite de vehiculul dvs. în cazul unui accident, indiferent de cine este vinovat.

Asigurare pentru Avarii și Defecțiuni Tehnice

Acoperă costurile reparațiilor sau schimbării pieselor defecte ale autoturismului, asigurându-vă astfel că veți fi mereu pe drumuri.