Termeni și condiții

Ultima actualizare: 19.07.2023

Termeni și condiții

Bine ați venit pe site-ul nostru! Utilizarea acestui site implică acceptarea dumneavoastră a următorilor termeni și condiții. Vă rugăm să citiți cu atenție și să înțelegeți aceste prevederi înainte de a utiliza site-ul. Dacă nu sunteți de acord cu acești termeni și condiții, vă rugăm să nu utilizați acest site.

1. Drepturile de Proprietate Intelectuală

Conținutul acestui site, inclusiv, dar fără a se limita la, text, imagini, grafică, logo-uri și mărci comerciale, sunt protejate de drepturile de proprietate intelectuală și sunt proprietatea noastră sau a terților cu care colaborăm. Orice utilizare neautorizată a acestor materiale poate încălca drepturile de autor și mărcile comerciale.

2. Utilizarea Site-ului

Site-ul nostru este destinat utilizării personale și non-comerciale. Nu aveți dreptul să utilizați acest site în scopuri comerciale sau să distribuiți, modificați, transmiteți, republicați sau copiați conținutul acestui site fără acordul nostru expres.

3. Informații și Consiliere

Conținutul acestui site are un scop informativ general și nu reprezintă o formă de consiliere sau ofertă contractuală. Nu ne asumăm răspunderea pentru orice decizii luate în baza informațiilor obținute de pe acest site.

4. Confidențialitate și Protecția Datelor

Prin utilizarea acestui site, sunteți de acord cu colectarea și prelucrarea datelor dvs. cu caracter personal conform Politicii noastre de Confidențialitate. Vă rugăm să citiți Politica de Confidențialitate pentru a înțelege cum colectăm, utilizăm și protejăm datele dvs. cu caracter personal.

5. Link-uri către Site-uri Terțe

Site-ul nostru poate conține link-uri către alte site-uri web deținute și operate de terțe părți. Aceste link-uri sunt furnizate numai pentru conveniența dvs. Nu avem control asupra conținutului sau politicii de confidențialitate ale acestor site-uri terțe și nu ne asumăm răspunderea pentru acestea.

6. Limitarea Răspunderii

Ne străduim să asigurăm corectitudinea și actualitatea conținutului acestui site, dar nu garantăm că acesta este complet sau lipsit de erori. Nu ne asumăm răspunderea pentru orice prejudicii directe sau indirecte cauzate de utilizarea sau imposibilitatea utilizării acestui site.

7. Modificări ale Termenilor și Condițiilor

Ne rezervăm dreptul de a modifica sau actualiza acești termeni și condiții în orice moment, fără notificare prealabilă. Prin continuarea utilizării acestui site după modificarea termenilor și condițiilor, vă exprimați acordul cu noile prevederi.

8. Legislație Aplicabilă și Jurisdicție

Acești termeni și condiții sunt guvernați de legile în vigoare, iar orice litigiu sau neînțelegere care poate apărea în legătură cu utilizarea acestui site va fi supus jurisdicției instanțelor competente.