Politică de confidențialitate

Ultima actualizare: 19.07.2023

Politică de confidențialitate

Vă mulțumim că ați ales să vizitați site-ul nostru și că vă arătați interesul pentru serviciile pe care le oferim. Luăm protejarea datelor dumneavoastră cu seriozitate și dorim să vă informăm cu privire la modul în care colectăm, utilizăm și protejăm datele dvs. cu caracter personal. Prin utilizarea site-ului nostru, sunteți de acord cu practicile descrise în prezenta Politică de Confidențialitate.

Colectarea Datelor cu Caracter Personal

Atunci când accesați site-ul nostru, este posibil să colectăm date cu caracter personal, cum ar fi numele, adresa de email, numărul de telefon etc., în urma completării unor formulare de contact sau în contextul în care ne furnizați aceste informații în mod voluntar. Aceste date ne ajută să vă oferim informații relevante și să vă răspundem în mod corespunzător solicitărilor dvs.

Utilizarea Datelor cu Caracter Personal

Datele cu caracter personal colectate pot fi utilizate în următoarele scopuri:

  1. Furnizarea informațiilor solicitate de dvs. referitoare la serviciile noastre.
  2. Comunicarea cu dvs. pentru a vă oferi asistență și suport.
  3. Personalizarea experienței dvs. pe site-ul nostru, în funcție de preferințele și interesele dvs.
  4. Procesarea și confirmarea comenzilor dvs., dacă este cazul.
  5. Administrarea și îmbunătățirea site-ului nostru, pentru a vă oferi o navigare mai eficientă și o interacțiune mai plăcută.
  6. Respectarea obligațiilor legale și protejarea drepturilor și proprietății noastre.

Confidențialitatea și Securitatea

Ne angajăm să protejăm datele dvs. cu caracter personal și să le utilizăm numai în scopurile pentru care au fost colectate. Accesul la datele dvs. este restricționat și este acordat doar angajaților noștri sau furnizorilor de servicii care au nevoie de aceste informații în scopul prestării serviciilor noastre.

Divulgarea Către Terti

Datele cu caracter personal colectate nu vor fi vândute, închiriate sau împărtășite cu terțe părți în afara scopurilor menționate în această Politică de Confidențialitate. Totuși, este posibil să dezvăluim datele dvs. cu caracter personal în următoarele cazuri:

  • Când sunteți de acord să împărtășim aceste informații.
  • În conformitate cu cerințele legale sau pentru a ne proteja drepturile, proprietatea sau siguranța noastră sau a altora.

Modificări ale Politicii de Confidențialitate

Această Politică de Confidențialitate poate fi actualizată periodic. Vă încurajăm să verificați această pagină pentru a fi la curent cu cele mai recente informații privind practicile noastre de confidențialitate.

Contact

Pentru întrebări sau solicitări cu privire la această Politică de Confidențialitate, vă rugăm să ne contactați prin intermediul detaliilor de contact furnizate pe site-ul nostru. Suntem aici pentru a vă oferi transparență și a vă oferi asistență în legătură cu datele dvs. cu caracter personal.