Obținere finanțare prin programul Rabla Plus/Clasic

green car
Obținere Finanțare prin Programul Rabla Plus/Clasic

Conduceți spre un Viitor Sustenabil

Descoperiți avantajele unui viitor eco-friendly cu serviciul nostru de obținere a finanțării prin Programul Rabla Plus/Clasic.

Cu stimulentele guvernamentale din Programul Rabla, facem trecerea către mașini ecologice, ușoare și convenabile, susținând astfel o mobilitate mai curată și sustenabilă.

Îmbinând beneficiile oferite de cele două programe, suntem aici să vă îndrumăm pe drumul către achiziționarea unei mașini verzi, în pas cu viziunea viitorului.

Obțineți acum finanțarea dorită! Contactați-ne pentru detalii și oferte personalizate!

De ce Programul Rabla?

6 avantaje ale Programului Rabla

Sprijin Financiar Substanțial

Programul Rabla Plus/Clasic oferă stimulente financiare semnificative pentru achiziționarea de autoturisme cu emisii zero sau reduse.

Mobilitate Ecologică

Prin finanțarea Programului Rabla Plus, puteți opta pentru o mașină electrică, 100% eco-friendly, contribuind la reducerea poluării și la protejarea mediului înconjurător.

Acces la Autoturisme Eficiente Energetic

Cu Programul Rabla Clasic, puteți achiziționa autoturisme cu emisii reduse, care să fie mai prietenoase cu mediul, reducând consumul de carburant și emisiile de dioxid de carbon.

Reducerea Costurilor de Întreținere

Autoturismele cu emisii zero sau reduse au adesea costuri de întreținere mai reduse pe termen lung, având mai puține componente mecanice și având nevoie de mai puține reparații.

Beneficii Fiscale și Exonerare de Taxe

Multe autoturisme achiziționate prin Programul Rabla pot beneficia de anumite avantaje fiscale, cum ar fi scutirea de impozit auto sau de taxe de poluare.

Contribuție la Viitorul Durabil

Participând la Programul Rabla Plus/Clasic, vă implicați activ în promovarea unui viitor durabil și responsabil din punct de vedere ecologic.